Skip to main content

Fitness & Fun i Montenegro med Aerobic Weekends

Åk med Monica, Kristina, Henrik & Louise på All-Inclusive Träningsresa till Montenegro som arrangeras av AerobicWeekends i samarbete med Inspiration event & resor. - Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme!
Följ med på en inspirerande träningsresa till Montenegro, det forna lilla kungariket invid Adriatiska havet. Här finns stränderna som vetter mot Adriatiska havet, en rik historia med välbevarade medeltidsstäder och en färgstark kultur. Vi bor vid havet i den lilla orten Becici, nära Budva. Stranden är 2 km lång, med en trevlig strandpromenad. Vårt hotell, Iberostar Bellevue ligger intill havet och här finns både strand och pooler, gym, inomhuspool samt SPA- avdelning. Becici är ett trivsamt strandresmål med trevlig atmosfär. Det ingår All Inclusive på hotellet, så allt ingår.

Fritextsökning

Inspiratörer

Henrik Bramsved - Sweden
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sex-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs tillsammans med Marika. Har under de senaste åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 40.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. +46703322446

 

Monica Jonsson - Sweden
Jag har utbildats och tränat grupper i 35 år inom många träningsformer. Numera är jag "fast" i funktionell styrka, corebalans och rörlighet.Jag lägger fokus på att lätt hitta övningen, känna in och hinna med att utföra med bra teknik. Så tufft man själv vill. Det ska vara jobbigt, men på var och ens nivå.
 

 

Kristina Kraft Blomstedt - Sweden
utbildad vattenledare sedan 1996. Kan även hantera band och boll i cirkelträning. Brinner för att ge vattenmotionärer enkel och kul träning i bassäng.

 

 

 

Louise Hansen - Denmark
Trained Licensed Group Training Instructor who I have mainly taught HIT, spinning, strength and heart rate classes. In addition, I have worked as a swimming coach and group training instructor abroad at a sports hotel. I myself have run many half marathons and in addition to running training I train both crossfit and strength training. On a daily basis, I study Public Health Science.
@louisehansen26

Program

Veckans innehåll
Utöka din kunskap inom träning, kost och livsstil på dagliga seminarier och workshops.
Stimulera kroppen genom en rad olika roliga och spännande sporter och aktiviteter som leds av experttränare och anpassas efter ditt utgångsläge.
Tränare och rådgivare som guidar dig för att lyckas.

Detta ingår i träningsprogrammet
Dagliga seminarier och aktiviteter aktiviteter enligt program
Morgonyoga och QiGong
Rolig och effektiv gruppträning
Äventyrsvandring
Styrketräning på gym med tränare
Föreläsningar med experter
Prova på olika typer av dans
Mingelkvällar och middagar
Onlineträning & Utbildning (värde 3000kr)
Utflyktsmöjligheter

Karta

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Dubbelrum 0:-
  • Enkelrum 3 750:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
4/10ArlandaFitness & Fun med Aerobic Weekends316 950:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Inspiration event & resor Sverige AB
Ringvägen 23
134 60 Ingarö