Skip to main content

Företag och grupper

Vi designar er upplevelse efter era önskemål och med stöd av vår långa erfarenhet och nätverk av lokala pårsonligheter till moderna konferensanläggningar.

Vi skräddarsyr resor enligt era önskemål. Vi har en bredd av aktiviteter och resmål med en personlig förankring på resmålet som kvalitetsäkrar resans innehåll, konferensen eller eventet ni önskar göra.

Om ni är 10 personer eller flera kan vi sätta ihop det ni önskar med allt från konferensen, eventet, den aktiva resan, mat och vinupplevelser, musik och kultur.

SE våra olika upplägg nedan.

Fritextsökning
Aktiva resor

Aktiva resor

Vandra, cykla och åka på ridresa ger oss välmående.

Konferens och Incentive

Konferens och Incentive

Konferens och eller incentivearrangemang både i Sverige och utomlands, traditionell konferensupplägg eller nya unika med inslag av aktiviteter och upplevelser enligt önskemål. Varför inte en konferens med träning tillsammans med en känd profil inom träning och hälsa. En konferens på udda plat...

Träning

Träning

Specialkomponerade träningsresor för både mindre och större grupper, där vi samarbetar med flera välkända profiler inom träning och hälsa.Vi har ett stort nätverk av omtyckta artister som kan medverka på resan samt föreläsare inom olika genre. Vi samarbetar med flera stora hotell kedjor som har bra...

Mat och vin

Mat och vin

Genomarbetade mat & vinresor tillsammans med lokala ciceroner som kan sitt resmål - där du möter lokala mathantverkare som visar sin tillverkning och vi smakar på produkterna. Vi har färdiga mat - och vinresor till dessa regioner:

Kontakta oss
Adress:
Inspiration event & resor Sverige AB
Ringvägen 23
134 60 Ingarö