Skip to main content

Sofia Åhmans 40+ träningsresa med guldkant

Följ med Sofia Åhman, känd från gympan i TV, på en vecka med massor av träningsglädje och träningsinspiration! Vi blir ett mindre sällskap som kommer umgås och träna tillsammans med Sofia och hennes man Fredrik. Det går utmärkt att åka ensam då du får nya träningskompisar på plats. Det blir en vecka för oss som är för gamla för att kallas unga, men för unga för att kallas gamla!

Vi åker till den exotiska ön La Palma, även kallad La Isla Bonita, den vackra ön. Här finns storslagen orörd natur, dramatiska vulkanlandskap och hisnande vyer. Självklart erbjuder vi en dagsutflykt med vandring för att kunna uppleva allt detta. Vårt hotell är lyxiga La Palma & Teneguia Princess som har ett fantastiskt poolområde och suveräna träningsfaciliteter. I resan ingår All inclusive så vi kommer att kunna njuta av både god mat och dryck utan extra kostnad.
Under sju träningsdagar ihop kommer vi hinna köra både träningspass, prova-på pass, föreläsning, men också olika promenadaktiviteter. Det blir en härlig träningsbuffé att välja och vraka ifrån!

Fritextsökning

Inspiratörer

Sofia har blivit hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igenom 20 minuters träning i TV. Som träningsexpert i Go´kväll har hon under flera år inspirerat tittarna till att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne folkkär och hon har även belönats med tv-priset Kristallen. Sofia har också skrivit tre träningsböcker och numera kan hon titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan.

 

Fredrik har en bakgrund som elitorienterare, löpare och skidåkare. Han har jobbat på många träningsresor med alla från barn till pensionärer och kartor ligger honom varmt om hjärtat. Liksom hans idrottslärarkollega på elitidrottsgymnasiet    , Sofia. Fredrik kommer att bjuda på en hel del överraskningar på sina träningspass.

Resmål La Palma

Resmål La Palma

La Palma - utan tvekan den vackraste och förmodligen den sista orörda ön på Kanarieöarna. Dess natur är inget annat än fantastisk och full av kontraster, från svarta lavastränder, bananplantager till frodig regnskog, berg och vulkaniska kratrar. Öns högsta punkt är Roque de los Muchachos, som når en höjd av 2 426 meter. La Palma överraskar ofta - mitt i en bergssluttning förflyttas du plötsligt till Kuba. Här finns öns cigarrtillverkare som tillverkar några av Europas finaste cigarrer. Tankar återvänder till den kubanska delen av världen vid ett av öns destillerier, där man tillverkar rom och likörer. En av dagarna kommer vi erbjuda en spännande vandring i regnskogen eller runt en vulkan krater samt besök i någon av de små byarna och vi smakar på någon god lokal dryck. 

Läs mer om La Palma

Läs mer om ön

Karta

Hotell

La Palma Princess med Sofia
La Palma Princess Vital & Fitness är La Palmas största resort med nästan 700 rum med 4-stjärning standard. Hotellet har bl.a. Kanarieöarnas största poolområde med 12 pooler och har även öarnas största...
Kontakta oss
Adress:
Inspiration event & resor Sverige AB
Ringvägen 23
134 60 Ingarö