Skip to main content

La Palma Fitnessweek

Vi är mycket stolta över att kunna presentera denna All-inclusive-träningsresa till den fantastiska resorten La Palma Princess Vital & Fitness på den sydligaste av Kanarieöarna som kallas La Isla Bonita - Den vackra ön!

Hotellet är La Palmas största resort med nästan 800 rum med 4-stjärning standard. Hotellet har bl.a. Kanarieöarnas största poolområde med 12 pooler och har även ett helt nytt, stort, fullt utrustat Fitnesscenter.

FitnessWeeks by AerobicWeekends är de ledande träningsresorna för alla som gillar att hålla sig i form. Här får du det bästa av det bästa - en riktig hälso-semester där allt ingår: alla aktiviteter, mat, dryck, underhållning. Välj mellan mängder av träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Fler än 100 aktiviteter anpassade efter alla nivåer - träningsvan som mindre van i alla åldrar. Allt under ledning av professionella instruktörer och lärare som är där för din skull. Under veckan har vi även grupperna Utbildningsveckan och Starkareveckan.

Vill du få högsta kvalitet på både träning och boende är detta resan för Dig!

Resan är ett samarbete mellan AerobicWeekends Sweden, La Palma Princess och  Inspiration Resor & Event AB som har godkänd resegaranti via Kammarkollegiet.
Välkommen till årets träningsupplevelse!
Fritextsökning

Inspiratörer

Henrik Bramsved
Träningsinspiratör och internationell presentatör. AFAA-certifierad samt diplomerad instruktör. Sex-faldig Svensk- och Nordisk mästare, 6:a i World Cup, 3-faldig finalist på VM i SportsAerobics Mixed Pairs tillsammans med Marika. Har under de senaste åren arbetat med träning individuellt och i grupp på heltid. Specialområden är Funktionell träning, H.I.T., Coretraining, Gympa och Aerobics. Driver företaget AerobicWeekends Sweden som har utbildat och inspirerat fler än 30.000 instruktörer. Arbetar heltid med att utbilda tränare och instruktörer. +46703322446

Malin Berg
Malin arbetar som internationell presentatör och instruktör runt om i världen i bland annat yoga, core och funktionell träning. Hon utvecklar instruktörsutbildningar inom gymnastik och yoga. Med sin bakgrund som folkhälsovetare utbildar och föreläser hon även inom områdena hälsa och livsstil. Utbildad i yoga genom bland annat MyaFlow i Umeå och Yotopia i London. Ingår i AerobicWeekends instruktörs- och utbildningsteam samt presentatör på International Fitness & FunWeeks.
www.malinberg.com malin@aerobicweekends.com +46704408349 @mailinberg

Gyula Bercsenyi - Hungary/Sweden
Huvudtränare för Atletveckan.
Hälscoach, PT, Fysioterapeut och Multiatlet med mer än 20 års erfarenhet. Gyula har utvecklat träningskoncepten FitnessCross samt Element 5 och är nu aktuell med sin bok Atletträning för alla. Lärare och presentatör för AerobicWeekends Sweden på träningsresor och träningskonvent.

 

 

Sara Ullman
Utbildad dansare vid Balettakademien och älskar allt som har med musik och rörelse att göra. Arbetar som instruktör med bas på SATS i Stockholm. Specialist på DanceAerobics, AfroDance, Zumba och BollyWood. Förutom att Sara har turnérat runt om i landet med olika dansföreställningar så har hon bl.a. arbetat på Wallmans salonger och på kryssningsfartyg i t.ex Medelhavet och i Karibien. +46735352887 saraullman@hotmail.com

Stora träningspaketet - tillval

Stora träningspaketet - tillval

Välj mellan fler än 100 träningspass, workshops, föreläsningar och roliga aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Träningen är anpassad efter alla nivåer - träningsvan som mindre van i alla åldrar.

Exempelprogram för Fitness Week La Palma Princess

Karta

Kontakta oss
Adress:
Inspiration event & resor Sverige AB
Ringvägen 23
134 60 Ingarö